» Отдых » Новости туризма

Консульство Канади ввело нову анкету

    всего 84291 отеля

Консульство Канади ввело нову анкету

Посольство Канади в Москві повідомило про введення нової розширеної форми анкети на отримання канадської неімміграційної візи. Анкета призначена для тих, хто має намір відвідати країну з короткостроковими цілями: в якості туриста, у справах бізнесу, для навчання або роботи за контрактом.

Бланк анкети складається з заяви з доповненням і двох додатків, в одному з яких зазначаються відомості про склад сім'ї заявника, а в іншому - інформація про його працевлаштування, проходження військової служби тощо, повідомляє Інтерфакс. Збори за оформлення канадських неімміграційних віз залишаються без змін.

Нова анкета вже доступна на сайті посольства Канади. Її можна роздрукувати або заповнити онлайн. Як і раніше, використовувати покладається тільки один з двох державних мов Канади: англійську або французьку, але для підказки можна скористатися інструкцією щодо заповнення російською мовою, яка незабаром буде розміщена на сайті.

При цьому, щоб мінімізувати збої у візовому обслуговуванні російських громадян, посольство Канади в Москві встановило перехідний період, протягом якого стара версія анкети буде прийматися.

Введення нової анкети Канада пояснює необхідністю впорядкування системи розгляду візових заявок і скорочення термінів ухвалення рішення про видачу візи.
19 октября 2010, 14:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт