» Отдых » Новости туризма

У берлінському музеї досліджують культ особи Гітлера

    всего 84291 отеля

У берлінському музеї досліджують культ особи Гітлера

В Історичному музеї Берліна (Deutsches Historisches Museum) 15 жовтня відкрилася виставка "Гітлер і німці". В її експозиції - пропагандистські плакати, бюсти фюрера, уніформа, дитячі іграшки й гральні карти, що допомагали вивчити імена ключових нацистських діячів.

При цьому з принципових міркувань в число експонатів не увійшли предмети, якими користувався сам Гітлер, а також записи його голосу. Зате відвідувачі зможуть побачити речі, які розповідають про долю жили в Німеччині євреїв або політичних супротивників нацистів, повідомляє Lenta. ru. Улаштовувачі сподіваються, що зібрана таким чином експозиція не дозволить звинуватити їх у пропаганді фашизму.

За словами організаторів, їх метою було вивчення культу особи Адольфа Гітлера. "На відміну від інших подібних заходів, ми спробували розібратися, як саме склалася система домінування", - заявив куратор виставки Ганс-Ульріх Тамер (Hans-Ulrich Thamer). Експозиція буде відкрита для відвідувань до 6 лютого 2011 року.

Історичний музей в німецькій столиці працює щодня з 10. 00 до 18. 00. Вихідними днями стане тільки Різдво (24-25 грудня). Музей розташований за адресою: Unter den Linden, 2. Вартість вхідного квитка складає 6 євро, туристи до 18 років відвідують музей безкоштовно.
19 октября 2010, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт