» Отдых » Новости туризма

Круїзний лайнер з голими туристами відвідає Адріатику

    всего 84291 отеля

Круїзний лайнер з голими туристами відвідає Адріатику

В Англії британська туристична компанія «eWaterways», що спеціалізується на організації морських круїзів, вельми креативно підійшла до організації нового круїзного маршруту по Адріатичному морю з заходом на нудистські пляжі Хорватії, повідомляє «The Telegraph».

Щоб не витрачати час на роздягання, на борту круїзного лайнера туристи також можуть знаходитися голяком. Втім, туристам все-таки запропонують одягатися - але тільки на час сніданку, обіду та вечері, як того вимагають правила безпеки. Адже перекинути чашку гарячого чаю або тарілку супу на інтимні місця навряд чи комусь принесе задоволення.

В рамках "голого" круїзу по Адріатичному морю туристи зможуть відвідати острів Раб біля далматинського узбережжя в затоці Кварнер, а також побувати в місті Задар в центральній частині узбережжя Хорватії. Таке семиденне подорож обійдеться приблизно в 500 фунтів стерлінгів (близько 570 євро).

Особливу надію менеджери eWaterways покладають на німецьких натуристів, оскільки саме в Німеччині, на думку експертів, зараз найбільше любителів такого способу відпочинку. Втім, в інших країнах Європи нудистський відпочинок також вельми популярний. Круїз буде розрахований на натуристів у віці від 40 до 45 років. Лайнер з нудистами повинен відправитися в плавання в серпні 2011 року.
18 октября 2010, 11:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт