» Отдых » Новости туризма

Кулінарний місяць у Гонконзі

    всего 84291 отеля

Кулінарний місяць у Гонконзі

З 28 по 31 жовтня в Гонконгу відбудеться Фестиваль вин і гастронома, що відкриває череду кулінарних свят, які будуть проходити протягом місяця. Відвідувачів фестивалю чекатимуть 172 винних і 63 гастрономічних шатра.

Гості свята спробують вина з 16 країн, а також скуштують кулінарні шедеври Сходу і Заходу. На фестивалі, майданчиком якого стане West Kowloon Waterfront Promenade, виступатимуть джазові колективи, повідомляє Управління по туризму Гонконгу. Також всі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи від кращих шеф-кухарів - володарів мішленівських зірок.

З 12 по 14 листопада в районі Lan Kwai Fong - центрі нічного життя Гонконгу - в рамках Місяця вин і гастронома пройде карнавал. Заходи свята об'єднані спільною темою - латиноамериканські ритми. Туристи зможуть відвідати більше 80 точок, що продають вина і закуски, і взяти участь у веселих вуличних ходах.

Вулична ярмарок і винні прогулянки в гонконгському районі SoHo пройдуть з 19 по 21 листопада за участю венеціанських співаків, жонглерів, фокусників і зірок Цирку дю Солей. А з 6 по 30 листопада в районі Sai Kung відбудеться фестиваль морепродуктів. Ресторани запропонують свої найкращі страви, у багатьох закладах відвідувачів чекають спеціальні пропозиції.
18 октября 2010, 10:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт