» Отдых » Новости туризма

Кількість російських туристів у Непалі зросла в цьому році на 30%

    всего 84291 отеля

Кількість російських туристів у Непалі зросла в цьому році на 30%

Велика частина популярних туристичних напрямків у Росії показують збільшення турпотоку. Не обійшла стороною ця тенденція і дах світу - Непал. Туроператори, що займаються організацією екскурсійних турів у цю країну, констатую збільшення кількості туристів і інтересу до напрямку на 30% у порівнянні з минулим роком, і це навіть не дивлячись на те, що між Москвою і Катманду немає прямого авіасполучення.

Так, на даний момент найбільш зручним способом дістатися до столиці Непалу з Москви можна на крилах двох великих арабських перевізників: «Qatar Airways» і «Etihad Airways». Перший пропонує переліт з короткою стикуванням в Досі і з мінімальним тарифом від 33 тис. рублів. Другий перевізник здійснює переліт із зупинкою на ніч в Абу-Дабі на шляху туди і назад, з мінімальним тарифом від 29 тис. рублів. Більш того, при бронюванні квитка за місяць до початку поїздки «Etihad Airways», як правило, підтверджує безкоштовне проживання в готелі на території аеропорту.

«На жаль, російські авіакомпанії не здійснюють рейсів в Катманду. Тим не менш, в 2010 році турпотік у цю країну зріс на 30% порівняно з 2009 роком », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Лілія Ілюхіна, менеджер по Непалу туркомпанії« Астравел ». При цьому, незважаючи на відсутність інтересу у російських перевізників до Непалу, кількість альтернативних варіантів по перельоту в цю країну у російських туристів має зрости. «Скоро з Москви в Катманду повинна почати польоти авіакомпанія« Cathay Pacific Airways »з пересадкою в Дацці. Ціна на переліт, найімовірніше, буде середньої серед арабських перевізників. До речі, з Києва в Катманду літає дискаунтер «Air Arabia», що здійснює пересадку в Шарджі. Але у цього рейсу є незручності в стикуванні, а за харчування на борту треба платити. Зате ціна такого квитка починається від 15 тис. рублів », - розповів керуючий директор туркомпанії« Будда Тур »Олексій Мінаєв.

Російський турист може отримати непальскую візу безпосередньо після прильоту в міжнародний аеропорт Катманду, або оформити її у московському консульстві. Що стосується останнього варіанту, то тут є одна особливість. «При собі бажано мати суму на консульський збір без здачі, тому часто в дипмісії не буває здачі або можуть не прийняти якісь банкноти », - поділився Олексій Мінаєв. При отриманні візи в аеропорті її вартість буде варіюватися від терміну перебування в країні: на 15 днів - 25 $, більше 15 днів - 40 $, більше місяця - $ 100.

Найпопулярнішими турами по Непалу у російських туристів є програми з відвідуванням міст Катманду і Покхара, національних парків Читван, Нагаркот, Лумбіні, треккинги навколо Аннапурни і підйом до базового табору Евересту. Також експерти відзначили, що вартість проживання в готелях Непалу не зазнала значних змін порівняно з минулим роком. «Так, дійсно, вартість наземного обслуговування в готелях Непалу не змінилася. При цьому рівень цін там самий різний, починаючи від 10-15 $ за гест-хауси і закінчуючи цінниками від $ 400 за номер в бутік-готелях », - підбив підсумок пан Мінаєв.
18 октября 2010, 00:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт