» Отдых » Новости туризма

Нові траси на курорті Мадонна-ді-Кампільо

    всего 84291 отеля

Нові траси на курорті Мадонна-ді-Кампільо

Італійська гірськолижний курорт Мадонна-ді-Кампільо (Madonna di Campiglio) планує відкрити до сезону 2010/2011 нову трасу. Вона розміститься в зоні катання Монте-Спінале (Monte Spinale), дістатися до неї можна буде на крісельному підйомнику. Одночасно модернізуються і старі траси: зокрема, будуть розширені Graffer і FIS Tre.

Також гостей курорту чекає чимало цікавих позатрасових заходів, повідомляє Ski-holidays. ru. З 10 по 15 січня 2011 року тут відбудеться традиційне свято Ferrari Wrooom, який приурочений до початку сезону в гоночному чемпіонаті "Формули-1". А 20 січня в Мадонна-ді-Кампільо стартує автопробіг старовинних автомобілів Winter Marathon.

Вартість одноденного скі-пасу для дорослих варіюється від 36 до 41 євро; тридцятиденний обійдеться в 483-542 євро залежно від сезону (найдорожче час - різдвяні канікули). Єдиний скі-пас Superskirama, що дозволяє кататися на схилах курортів Мадонна-ді-Кампільо, а також в Пінцоло, Валь-ді-Соле, Пассо-Тонале, Пейо і Монте-Бондоне, коштує від 38-43 євро за один день катання до 344 -419 євро за 14 днів.
18 октября 2010, 09:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт