» Отдых » Новости туризма

Новий Radisson Blu відкриється в Дубаї

    всего 84291 отеля

Новий Radisson Blu відкриється в Дубаї

На початку 2011 року в Дубаї відкриється четвертий готель бренду Radisson Blu. Він займе верхні поверхи багатофункціонального будівлі, розташованої в крокової доступності від найбільшого торгового центру Dubai Mall і в 10 кілометрах від міжнародного аеропорту.

Radisson Blu Hotel, Dubai Downtown запропонує гостям 198 стандартних номерів і 22 сьюта. В кожному номері буде високошвидкісний доступ в інтернет. У готелі будуть працювати два ресторани, один з яких цілодобовий, два бари, включаючи бар на даху біля басейну, і паб.

Для відпочинку і відновлення сил постояльців і гостей в готелі з'являться великий басейн, тренажерний зал і spa - центр, повідомляє ДТКМ - Москва.

З вікон ряду номерів готелю відкривається чудовий вид на найвищу башту в світі Burj Khalifa, в якій розташована популярна у туристів оглядовий майданчик. Вежа знаходиться поблизу від центру Dubai Mall, вмістило 1200 магазинів, Золотий базар і більше 150 кафе та ресторанів.

Вартість проживання в новому готелі наразі не повідомляється.
14 октября 2010, 15:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт