» Отдых » Новости туризма

Тверська область представила нові путівники для туристів

    всего 84291 отеля

Тверська область представила нові путівники для туристів

На цьому тижні в Комітеті з туризму і курортів Тверській області пройшла презентація туристських путівників, підготовлених і виданих спільно з видавництвом «Тріада», повідомили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в прес-службі комітету.

Останнім таким виданням став путівник для яхсменов, в якому є вся необхідна інформація для тих, хто самостійно подорожує по головній водній артерії Росії - по Волзі в її верхній течії від Твері до Рибінська: об'єкти яхтової інфраструктури та готельного господарства, пам'ятки культури та історії.

Як і всі попередні путівники, а видавництво «Тріада» підготував за останні два роки невелику серію спеціалізованих путівників по туристським зонам Тверській області, путівник для яхсменов виданий на високому поліграфічному рівні і багато ілюстрований.

Зараз у даній серії налічується вже три путівника: «Велике Троеградье» (Твер, Торжок, Стариця, Калінінський, Торжокский і Старицький райони); «Московське море» (Конаковскій і Калінінський райони); «Селігер» (Осташківський, Пеновскій, Селіжаровскій райони).

Нагадаємо, що всього Тверська область поділена на вісім туристичних зон. І такі зони, як: «Перлова нитка» (м. Кімри, Кашинський, Калязінський, Кімрскій р-ни), «Російська Венеція» (м. Вишній Волочек,, Бологовского, Вишньоволоцький Удомельскій р-ни); «Бєжецький Верх» ( Бежецкий, Весьєгонського, Кесовогорскій, Краснохолмскій, Лісовий, Сандовскій і Сонковскій райони); «Карельська стежка» (Ліхославльскій, Максатіхінскій, Рамешковскій і Спіровскій райони); «Балтійська стріла» (м. Ржев, Андреапольскій, Бєльський, Западнодвінскій, Зубцовський, Жарковський, Нелідовскій, Оленинське, Ржевський, Торопецький р-ни) ще чекають своєї черги.

У презентації взяли участь заступник голови комітету з туризму Віктор Боганім, президент Асоціації туризму Тверській області Ірина Шереметкер, директор Тверського відділення Російського Союзу туріндустрії Валерій Іванов, а так само представники товариських туристських організацій, що займаються внутрішнім і в'їзним туризмом.
13 октября 2010, 15:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт