» Отдых » Новости туризма

Американський гірськолижний курорт Арапахо-Басін готується до відкриття сезону

    всего 84291 отеля

Американський гірськолижний курорт Арапахо-Басін готується до відкриття сезону

Популярний американський курорт Арапахо-Басін (Arapahoe Basin, штат Колорадо) готується до відкриття сезону 2010/2011 і вже пропонує любителям сніжних трас купити сезонні паси за цінами, дійсним до 14 листопада 2010 року.

У продажу є як звичайні сезонні A-Basin Only, так і паси з бонусом A-Basin Bonus. У рамках будь-якого сезонного квитка можна необмежено кататися на всіх трасах курорту весь сезон. Крім того, за бонусному скі-пас можна провести від одного до п'яти днів на інших гірськолижних курортах, розташованих по сусідству: у Брекенрідж (Breckenridge), Кістоун (Keystone), Сілвертон-Маунтін (Silverton Mountain) і Бівер-Крик (Beaver Creek). Вартість такого абонемента для туристів старше 15 років становить $ 359, для дітей з 6 до 14 років - $ 269. Кількість бонусних скі-пасів обмежена.

Звичайний скі-пас, так само, як і A-Basin Bonus, надає можливість відвідати урок в гірськолижній школі вартістю $ 25, провести 5 днів на курорті Бер-Веллі (Bear Valley) в штаті Каліфорнія і один день - на курорті Сілвертон-Маунтін, дає різні знижки на підйомники, покупки, їжу, напої та багато іншого.

Вартість сезонних скі-пасів за звичайною ціною становить $ 299 на дорослого туриста від 20 років, юнацький скі-пас (з 15 до 19 років) обійдеться в $ 199, дитячий - в $ 119. А дорослий скі-пас на один день коштує $ 54.

Новинка цього сезону - система A-Basin Charge, що дозволяє при покупці скі-пасу зареєструвати діючу кредитну картку клієнта на його скі-пас. Таким чином, турист отримує можливість розплачуватися скі-пасом в ресторанах, магазинах, пунктах прокату та інших закладах курорту. Ті, у кого немає кредитної картки, можуть скористатися опцією Stored Value і просто "покласти грошей" на свій скі-пас при його покупці.

Сезон на курорті Арапахо-Басін триває з жовтня до початку червня. Це один з найтриваліших гірськолижних сезонів в Північній Америці.
12 октября 2010, 13:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт