» Отдых » Новости туризма

В Ізраїлі пройде жіноча джип-експедиція «Королева пустелі 2010»

    всего 84291 отеля

В Ізраїлі пройде жіноча джип-експедиція «Королева пустелі 2010»

З 27 жовтня по 2 листопада 2010 р. Тисячі туристок, а також мешканок Ізраїлю зможуть взяти участь у третій щорічній жіночої джип-експедиції по пустинній місцевості Ізраїлю.

Ізраїльська джип-експедиція «Королева пустелі 2010» організована Єврейським агентством місцевих і міжнародних подорожей за сприяння Міністерства туризму Ізраїлю і є дочірнім проектом міжнародних програм «Королева Пустелі».

У цьому році тижневу подорож буде проходити в унікальних за своєю красою пустелях південній частині Ізраїлю, включаючи Міцпе-Рамон, Нахаба Барак і Моа. Орієнтовна дата початку програми - 26 жовтня. На додаток до традиційного джип-пригоди, програма «Королева пустелі 2010», на відміну від минулих років, включає в себе деякі особливості, як наприклад, проект екологічної охорони пустелі. Завершальна частина маршруту буде зберігатися в найсуворішому секреті, і учасниці зможуть дізнатися про неї тільки в останні дні своєї подорожі.

Передбачається, що всі команди будуть складатися з 3-4 чоловік і отримають у користування по одному повнопривідному автомобілю, на якому вони зможуть борознити пустелі Ізраїлю. Програма «Королева пустелі 2010» буде проводитись під постійним наглядом досвідченого керівника і включить в себе повну підтримку учасниць, у тому числі і лікарську.

«Це унікальний досвід, тому дане пригода дає відчуття міцного дружнього згуртування, а також шанс побачити красу і безтурботність пустель. Самою захоплюючою пригодою для мене була зустріч самих різних жінок, з самих різних куточків світу в Ізраїлі », - розповідала Аліса Колмен, учасниця джип-експедиції 2009 року, -« Усі ми були різними: і за віком і за характером. Ті міцні узи дружби, які нам вдалося сформувати, не піддаються ніякому опису ».

«Безтурботність і краса пустелі Негев залишила в нас лише тільки одне бажання - випробувати цей незабутній досвід ще раз», - поділилася Фреда Бабаки.

Брати участь у програмі можуть тільки жінки не молодше 20 років, які мають дійсні водійські права. Однак, досвід водіння повнопривідним автомобілем не обов'язковий. Кандидати, що пройшли реєстрацію, будуть ретельно відбиратися за принципом сумісності. Під час подорожі учасницям буде надаватися кошерна їжа, а від них в свою чергу турбуватися дотримання законів дотримання шаббат.
12 октября 2010, 10:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт