» Отдых » Новости туризма

У Єгипті в результаті ДТП загинули туристи

    всего 84291 отеля

У Єгипті в результаті ДТП загинули туристи

Життя двох іноземних туристів трагічно обірвалося в результаті автомобільної аварії в Єгипті, коли обидві жертви прямували до курорту на узбережжі Червоного моря. Про це стало відомо з інформації, поширеної службами охорони здоров'я цієї арабської країни. За відомостями, туристи (один з них з Франції) загинули в результаті аварії великотоннажної фури, що мчала на великій швидкості в Шарм-аль-Шейх.

В інтерв'ю журналістам керівник Служби швидкої допомоги Південного Синая Мохаммед Фаез (Mohammed Fayez) серед загиблих в результаті ДТП назвав 30-річну туристку і 34-річного туриста.

Незважаючи на те, що за інформацією, яка прийшла з Єгипту, обидва загиблих мали громадянство Франції, Посольство цієї країни в Каїрі уточнило, що французьке громадянство було тільки в одного з туристів.

Трагедія сталася в 25 кілометрах від Рас Судр, східніше Каїра, де буквально напередодні загинули п'ятеро людей, серед яких один - турист з Італії.

Щорічно дорожньо-транспортні пригоди в Єгипті забирають життя до 6 тисяч осіб, які стають жертвами водіїв-лихачів, поганих доріг і відсутності ременів безпеки.
12 октября 2010, 09:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт