» Отдых » Новости туризма

Air Berlin і Niki проводять розпродаж квитків

    всего 84291 отеля

Air Berlin і Niki проводять розпродаж квитків

Авіакомпанії Niki і Air Berlin проводять чергову триденну розпродаж квитків. Вартість перельоту з Москви до Відня, Дюссельдорф, Мюнхен і Берлін, а також із Санкт-Петербурга в Дюссельдорф і Берлін починається від 49 євро в одну сторону з урахуванням зборів.

Акція проходить 12-14 жовтня. У цей час доступні квитки на всю глибину продажів. За мінімальною ціною в 49 євро до кінця року можна відлетіти тільки з Москви до Берліна ( з 22 листопада до 14 грудня ). З 11 січня ця ціна доступна і на інших російських лініях Air Berlin. На рейсі Niki Москва - Відень квитки по 49 євро доступні з 5 квітня. Однак знижку у вигляді відсутності збору за продаж квитка розміром в 10 євро можна отримати в період акції і за іншими тарифами.

У звичайний час мінімальні ціни складають 59,95 євро. Ціни на внутрішньоєвропейські маршрути під час акції починаються від 29 євро в одну сторону. Це дозволить заощадити на ряді стикувальних перельотів через Німеччину або Австрію. Повернення і обмін квитків не дозволені.
12 октября 2010, 08:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт