» Отдых » Новости туризма

В Європі домінує будівництво бюджетних готелів

    всего 84291 отеля

В Європі домінує будівництво бюджетних готелів

Європейський готельний бізнес поступово відновлюється, проте одержання кредиту на будівництво нових об'єктів залишається поки явищем рідкісним. Бюджетні готелі та готелі з обмеженим числом послуг продовжують домінувати в плані вкладення інвестицій, складаючи більшу частину нових проектів у порівнянні з ексклюзивними готелями.

Більш низькі витрати на будівництво, скорочення термінів будівництва і часу впровадження в ринок, а також той факт, що фінансові інвестори бачать більш безпечний і швидкий спосіб повернення своїх вкладень, означають, що девелопери і оператори знаходять більш легким залучити кошти в бюджетні готелі.

Дослідження «HVS», заслону період з січня по серпень 2010 року, показує, що відновлюється число ділових туристів, що зупиняються в європейських готелях, при цьому багато готелів середнього і вищого класу зареєстрували подвійне збільшення показника прибутковості на номер. Однак, даний ріст відбувся багато в чому завдяки завантаженості ніж середніми цінами, демонструючи той факт, що відновлення економіки ще нестійке і ділові туристи та звичайні відпочиваючі все ще залишаються чутливими до цін.

«Девелопери, інвестори, кредитори та оператори хочуть використовувати наявні сьогодні на ринку можливості для росту,» - коментує звіт один з його авторів Арлетт Оехміхен, заступник директора лондонського офісу «HVS».

«Будівництво готелів перебувало в занепаді з другої половини 2008 року, на яку припадав пік самого недавнього будівельного циклу. З тих пір будівництво мережі європейських готелів зменшилося за сукупним річним показником на 4%, у першу чергу через нестачу наявних коштів для нових проектів і зниження впевненості в інвестиційному готельному ринку. Дане падіння триватиме до 2013-2014 років, коли недавно побудовані готелі почнуть приносити прибуток, а кредити на будівництво стануть знову широко доступними ».

Згідно з даними компанії «Lodging Econometrics» в даний час 33% готелів, запланованих для будівництва або знаходяться на даному етапі, є брендінгових бюджетними готелями, їх у загальній складності 242, в той час як лише 100 готелів - це середньоринкові об'єкти. У результаті з'явиться близько 10,700 бюджетних номерів. Більшість запланованих брендінгових бюджетних готелів розташована в розвинених країнах, наприклад у Великобританії (38% від усіх запланованих), Німеччини (13%), Іспанії (13%) і Росії (10%). Розвинені країни найімовірніше будуть спостерігати зростання бюджетного сектора, так як оператори створюють основну частину дорогих брендів в столицях і другорядних містах, перш ніж приступити до розширення бюджетних об'єктів або об'єктів з обмеженим числом послуг з метою створення критичного числа.

«Готельні оператори використовують можливості сьогоднішнього ринку, сфокусувавшись на оптимізації своїх бюджетних брендів і розробці нових концепцій, які представляють собою рентабельні рішення, які відповідають пріоритетам і смакам сучасних постояльців готелів. Це мобільний і дуже цікавий ринковий сегмент. Сектор бюджетних готелів підтвердив свою цінність і став революціонером, ввівши низку інноваційних рішень в плані простору, дизайну і вартості, що вимагає зміни класифікації брендів між ультрабюджетний, основними бюджетними, надбюджетних і дизайнерськими бюджетними, »- коментує звіт один з його авторів Ганна Сампос-Бланко , компаньйон лондонського офісу «HVS».
12 октября 2010, 09:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт