» Отдых » Новости туризма

Зимову перевезення в Туніс збільшать удвічі

    всего 84291 отеля

Зимову перевезення в Туніс збільшать удвічі

На майбутній зимовий сезон в Туніс вперше заявлені 2 довгих щотижневі чартерні ланцюжки, які будуть виконувати авіакомпанія «Трансаеро» і туніський перевізник «Nouvelair». У зв'язку з цим туроператори очікують серйозного збільшення турпотоку на напрямі, проте завантаження рейсів, з високою часткою ймовірності, буде вироблятися за рахунок гарячих турів, поява яких залишається лише питанням часу. Щоб якось мінімізувати «горіння», на напрямку з'явилося і креативне нововведення - тури «талассо-гарантія», побудовані за принципом грецьких шуб-турів із зобов'язаннями.

Як розповів кореспондентові інфогруппи «ТУРПРОМ» директор з маркетингу авіакомпанії «Nouvelair» Карім Даманіят, старт чартерної програми запланований на 4 листопада поточного року, а польоти триватимуть до 31 березня 2011. Вильоти будуть здійснюватися один раз на тиждень, по четвергах. «Протягом зимового сезону в загальній складності заплановано 22 рейси. У подальшому ми сподіваємося зробити цю програму цілорічної. Перевезення російських туристів буде здійснюватися на літаку A-320. Також в якості альтернативи ми будемо використовувати лайнер A-321. Приліт буде здійснюватися не в Монастір, а в столичний аеропорт Тунісу », - пояснив пан Даманіят.

Позитивно оцінили початок цих зимових польотів в туркомпанії «Еліта Тревел». «Як показав минулорічний досвід, зимова ланцюжок авіакомпанії« Трансаеро »з одним щотижневим рейсом виявилася успішною. Тому в цьому році відбудеться розширення перевезення. Напрямок приросте ще одним щотижневим рейсом «Nouvelair». У зв'язку з цим ми очікуємо збільшення турпотоку в Туніс майбутньою зимою. Що стосується цін на проживання від хотельеров, то вони не змінилися, але ми постараємося їх трохи знизити », - повідомив гендиректор« Еліти Тревел »Бен Фредж Каїса.

Однак не всі гравці налаштовані настільки оптимістично, і передбачають зниження рентабельності продажів у зв'язку з збільшення перевезення. «Рік тому на старті сезону в Туніс було заявлено 2 ланцюжки, однак на ділі весь сезон летіла тільки одна польотна програма авіакомпанії« Трансаеро ». Якщо в цьому році будуть паралельно виконуватися обидві програми, то вийде значний надлишок крісел, і як наслідок, з'являться гарячі тури. До того ж я не передбачаю зростання турпотоку, цей показник, найімовірніше, вдасться збільшити саме за рахунок гарячих турів, але рентабельність від таких продажів буде гранично низькою », - підбила підсумок Ніна Лутфалла, керівник туніського відділу туркомпанії« Ванд Інтернешнл ».

Втім, щоб якось додатково стимулювати попит на зимовий Туніс, туроператори почали пропонувати ринку різні нестандартні тури. Наприклад, «Еліта Тревел» вирішила взяти на озброєння практику грецьких шуб-турів із зобов'язаннями, тільки замість покупки шуб турист по такому туру зобов'язується придбати процедури таласотерапії. «Це новинка для російського ринку. У рамках таких турпакетів туристи оплачують тільки переліт і пакет талассо-процедур у розмірі $ 250 - це комплекс, розрахований 4 дні, а проживання надається їм безкоштовно », - пояснив Бен Фредж Каїса.
12 октября 2010, 00:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт