» Отдых » Новости туризма

Туроператори засуджують Кельн за призначення «культурного» податку

    всего 84291 отеля

Туроператори засуджують Кельн за призначення «культурного» податку

Асоціація європейських туроператорів (ETOA) засудила Рада Кельна за введення нового податку. Так званий «культурний» податок повинен стягуватися з готелів з 1 жовтня 2010 року в розмірі 5% від загальної вартості готельного номера (тобто від вартості, оплачуваною гостем).

Рішення про впровадження даного податку було ухвалене 9 вересня. Податок обговорювалося три тижні. У той час поки говорили про можливість прийняття даного податку, готельна і туріндустрія були здивовані такою новини. Деякі готелі дізнаються про раптово призначеному податок.

Частина проблеми, що стосується несподіваного податку, полягає в тому, що абсолютно незрозуміло, хто його повинен платити, в якому розмірі і як платити. За даними ради, податок становить 5% від готельної ціни, оплачуваною туристом. Незрозуміло, що розраховується «ціна» включає ПДВ чи ні. Також неясно, як розрахувати готелям (які піддаються оплаті цього податку) суму, якщо клієнт платити за номер через третю особу. Обіцяє бути справжнім адміністративним кошмаром і то, якщо готелям доведеться брати ці гроші з туристів, багато з яких внесли попередню оплату.

Том Дженкінс, виконавчий директор ETOA, сказав: «Це екстраординарний хід з боку Кельна, який зіпсує репутацію міста. Він виконав велику роботу, щоб стати культурним напрямком Рейну. Рада компрометує його введенням даного необдуманого, мимовільного податку ».
11 октября 2010, 08:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт