» Отдых » Новости туризма

У Ставрополі офіційно відкрився готель Azimut

    всего 84291 отеля

У Ставрополі офіційно відкрився готель Azimut

Компанія Azimut Hotels офіційно відкрила " Азимут Готель Ставрополь ", що став першим готелем цієї мережі в Ставропольському краї. Готель на 200 номерів знаходиться в центрі Ставрополя, недалеко від будівлі крайової адміністрації.

Переклад готелю під бренд Azimut почався в квітні і вироблявся поступово, готель не закривалася на реконструкцію, повідомляє РІА "Новости ". У рамках ребрендингу було змінено оформлення приміщень, проведено додаткове навчання співробітників. Інвестиції в ребрендинг " Азимут Готелю Ставрополь " склали 3 мільйони рублів, а загальний обсяг витрат на реконструкцію перевищив 200 мільйонів рублів.

На території готелю розташовані ресторан " Веранда ", що пропонує страви італійської, російської та японської кухонь. Для ділових туристів діють цілодобовий бізнес - центр, що пропонує три конференц-зали. На території готелю також є стоянка, більярд, сауна і салон краси. Вартість проживання - від 3200 рублів.
10 октября 2010, 19:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт