» Отдых » Новости туризма

200 туристів з працею вивезли з Шарм Ель Шейха

    всего 84291 отеля

200 туристів з працею вивезли з Шарм Ель Шейха

У скандальну історію в кінці минулого тижня потрапила авіакомпанія «Когалимавіа» (торгова марка - Kolavia), через яку понад півтори доби туристи туроператора «Мостревел» не могли вилетіти з єгипетського Шарм-Ель- Шейха до Москви. Після тривалого очікування резервний борт а/к «Когалимавіа» надати туристам так і не змогла, і туроператор вивозив їх на літаку «ВІМ-авіа».

Однак ця історія виявилася ще більш скандальною. А почалася вона з того, що в п'ятницю вранці літак Airbus А-320 а/к «Когалимавіа» з майже 190 туристами на борту вилетів з Шарм Ель Шейха до Москви, однак, навряд набравши висоту, був змушений повернутися в аеропорт «з причини несправності шасі ». При цьому протягом усієї п'ятниці туристи були змушені чекати вильоту безпосередньо в будівлі аеропорту, тому перевізник сподівався усунути несправність не витрачаючись на готель. І лише ввечері їх нагодували вечерею і розмістили в готелі. Однак уже в суботу вранці туристів з готелю виписали і знову відвезли в аеропорт, де їм ще півдня довелося далі чекати свого вильоту.

Згідно з даними табло, за туристами в 18:00 за місцевим часом прибув Boeing-757 а/к «ВІМ-авіа». У Москву змучені туристи прилетіли лише в 5:18 ранку неділі.
10 октября 2010, 21:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт