» Отдых » Новости туризма

У «СКМ-Тревел» виявилися нові борги, запахло арештами

    всего 84291 отеля

У «СКМ-Тревел» виявилися нові борги, запахло арештами

Події навколо збанкрутілого туроператора «СКМ-Тревел» продовжують розвиватися (див. стрічку новин від 05. 10. 10): розкривається інформація про нові борги компанії, з'являються дивні чутки про долю її керівника, а страховик фингарантий туроператора офіційно оголошує про початок прийому заяв від постраждалих туристів.

Так, у п'ятницю страхова компанія «СОГАЗ» розповсюдила прес-реліз, в якому, зокрема, повідомляється про наступному листі туроператора на своє ім'я: «Справжнім повідомляю вам, що компанія ЗАТ« СКМ-Тревел »не може виконати свої фінансові зобов'язання перед усіма клієнтами в повному обсязі згідно з укладеними договорами. Компанія вживає заходів по відправці певної кількості туристів, оплачуючи їх перебування з власних коштів ». При цьому всіх постраждалих туристів страховик запрошує до себе в офіс для написання відповідної заяви.

Цікаво, що незважаючи на запевнення, що прозвучали в листі «СКМ-Тревел», туроператор за минулий тиждень так і не спробував врегулювати питання з несплатою проживання групи своїх туристів у Чехії. «За цю групу« СКМ »нам залишився винен близько 70 тис євро. Плюс деяку суму за попередні групи. Тому протягом найближчого тижня ми плануємо підготувати до цієї компанії судові позови », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Андрій Сутулін, замдиректора туркомпанії« Vedi Tour Group ».

При цьому згідно інформації, що приходить з Чехії, «СКМ» заборгував близько 200 тис євро групі чеських готелів «Imperial». Одночасно на чеському туристичному ринку з'явилися і стали завзято циркулювати чутки про те, що гендиректор «СКМ-Тревел» Амар Куликов нібито вже арештований правоохоронними органами. Втім, підтвердити або спростувати цю інформацію кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» у п'ятницю не вдалося.
10 октября 2010, 20:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт