» Отдых » Новости туризма

З'явився путівник для iPhone по садах Версаля

    всего 84291 отеля

З'явився путівник для iPhone по садах Версаля

Знаменитий палацово-парковий ансамбль Версаль під Парижем і французький провайдер мобільного зв'язку Orange пропонують власникам iPhone новинку - додаток "Версальські сади" (Gardens of Versailles). Додаток доступний на англійській і французькій мовах і коштує 1,59 євро.

"Версальські сади" містять безліч аудіо-та відеоінформації про розкішних садах ансамблю, повідомляється на сайті Версаля. Провідні фахівці (екскурсоводи, архітектори, садівники і інженери фонтанних систем) вітають відвідувачів і розповідають цікаві історичні подробиці і маловідомі деталі. Додаток працює як на території ансамблю, так і віддалено, що дозволяє користувачеві ознайомитися з цікавить його інформацією до або після відвідування Версаля.

Віддалене використання повинно особливо сподобатися гостям, які заздалегідь планують свій візит і хотіли б як слід підготуватися до нього. Зручність додатка полягає також у тому, що для перегляду відеоконтенту не потрібно підключення до інтернету.

"Версальські сади" є частиною проекту Versailles Digital Project, у якому, за задумом його ініціаторів, для залучення відвідувачів до Версаля будуть використовуватися нові цифрові технології.

Версаль є колишньою резиденцією французьких королів. Щороку ансамбль відвідують понад 10 мільйонів туристів.
10 октября 2010, 14:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт