» Отдых » Новости туризма

У аеропорту Красноярська з'явився незручний сайт

    всего 84291 отеля

У аеропорту Красноярська з'явився незручний сайт

Аеропорт Красноярська нарешті обзавівся власним сайтом. Він розташований за адресою www. yemelyanovo. ru. Красноярськ був одним з останніх великих міст Росії, у аеропорту якого не було власного веб-ресурсу. Як і в інших подібних випадках, це пояснюється тим, що аеропорт довгий час належав місцевій авіакомпанії KrasAir, яка вважала достатнім наявність коротких відомостей про аеропорт на власному сайті та заодно блокувала рейси в місто ряду інших перевізників. На жаль, зручним сайт Емельяново назвати складно.

Інтерфейс ресурсу толком не продуманий. У першому екрані будь-якої сторінки користувач бачить чомусь одну і ту ж інформацію - онлайн поточних рейсів, а заодно ще чомусь прогноз погоди та курс валют. І лише прокрутивши сторінку вниз, можна виявити ту інформацію, якої вона, власне, і присвячена.

Само онлайн-табло також далеко від ідеалу. Статус рейсу на ньому відображається не словесно, як прийнято скрізь, а різними кольорами маленької фігурки літака. Кольори ці деколи насилу помітні, так що багатьом пасажирам буде складно отримати інформацію, тим більше що вона ніяк не дублюється, за винятком появи фактичного часу прибуття або відправлення вже після зльоту або посадки літака. Серед іншого, неможливо дізнатися передбачувану тривалість затримки рейсу.

У розділі "Розклади" список пунктів призначення чомусь засмічений цілим рядом аеропортів, з якими немає і ніколи не було регулярного сполучення. По іншим аеропортам розклад, хоча і оновлюється значно швидше, ніж на сайтах переважної більшості інших аеропортів Росії, проте часто вводить в оману. Зокрема, там взагалі не зроблена поправка на переведення годинників, і рейси зимового розкладу відображені за літнім часом, що може привести до запізнень на рейс. Тим не менш, незважаючи на ряд недоліків, ресурс буде корисний багатьом пасажирам.
08 октября 2010, 06:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт