» Отдых » Новости туризма

До кінця тижня по Таллінну літають мильні бульбашки

    всего 84291 отеля

До кінця тижня по Таллінну літають мильні бульбашки

До того моменту, коли Таллін стане культурною столицею Європи, залишилося всього 13 тижнів. У зв'язку з прийдешнім, важливим для міста подією, тут щотижня проводиться той чи інший захід, щоразу вражає сміливістю фантазії авторів. Так, на цьому тижні по вулицях естонської столиці літають мильні бульбашки.

Раніше учасники акцій прикрашали Таллін керамікою, каталися на роликах, відпочивали в одноденних парках і гуляли по дахах. Зараз в рамках серії проектів "52 сюрпризу і ідеї" велосипедисти спробують "відмити" забруднене повітря міських вулиць, повідомляє DELFI. Вони готові показати городянам і туристам: повітря мегаполісу може бути чистий, як після цієї прання. І зроблено це буде за допомогою мильних бульбашок.

Спочатку планувалося залучити до акції електричний транспорт - тролейбуси і трамваї, які пускали б бульбашки при русі. Але потім було вирішено, що ідеальним транспортним засобом будуть велосипеди, одночасно пропонують людям альтернативний вид пересування по місту.

Взяти участь в акції може будь-хто при наявності велосипеда; пристрої для випускання бульбашок їм видають на місці зустрічі - вечорами на площі біля центру Ротерманн. Акція проводиться до 10 жовтня.
07 октября 2010, 18:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт