» Отдых » Новости туризма

У Туреччині автобус впав у 30-метрову прірву: четверо загиблих

    всего 84291 отеля

У Туреччині автобус впав у 30-метрову прірву: четверо загиблих

У турецькій Антальї впав у прірву автобус, що перевозив працівників п'ятизіркового готелю Catamaran Resort 5 * AI , розташованого в курортному містечку Кемер.

Як повідомив заступник губернатора Анталії Туран Ерен, в результаті інциденту чотири людини загинули і ще 23 отримали різні травми.

Місцеві ЗМІ зазначають, що ДТП сталося на трасі Кемер-Анталія близько 17:00 за місцевим часом. Водій автобуса віз співробітників готелю додому і, за попередніми даними поліції, втратив управління при виїзді з тунелю. Передбачається, що це сталося через те, що з слідував попереду нього вантажівки на дорогу стали падати металеві прути. Автобус виїхав за дорожні огорожі й упав у 30-метрову прірву, приземлившись на дерева.

На місці події працюють рятувальники, медичний вертоліт і 11 машин швидкої допомоги. Постраждалих вже доставили до лікарень.

Відзначимо, що ще одне велике ДТП за участю автобуса сталася вчора ввечері в Анголі. Там водій, який намагався здійснити обгін транспортного засобу, також не впорався з керуванням, в результаті чого загинули понад 20 людей і близько 30 отримали поранення. ДТП сталося на одній з трас північній провінції Бенг.
07 октября 2010, 21:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт