» Отдых » Новости туризма

Для гірськолижників з регіонів поставлять довгі чартерні ланцюжки в Італію

    всего 84291 отеля

Для гірськолижників з регіонів поставлять довгі чартерні ланцюжки в Італію

У минулому році російський сегмент гірськолижних турів виріс від 10% до 20% залежно від напрямку. А в майбутньому сезоні альпійське напрямок у цілому по ринку підросте ще на 20-30%, заявив журналістам Ілля Іткін, гендиректор туркомпанії «PAC Group» під час прес-сніданку.

При цьому сам «PAC Group» має намір дотримуватися агресивної політики, розраховуючи на зростання власного турпотоку на +25% по Італії, на +70% по Австрії, на +50% по Франції і на +25% по Швейцарії. У планах також значиться експансія з регіонів, звідки вперше будуть підняті довгі ланцюжки, а не тільки короткі програми на пікові дати. «Ще рік тому, під час кризи, гірськолижні туроператори розділився на два табори. Туроператори першого, до складу якого увійшов «PAC», вирішили не знижувати обсягів перевезення, а туроператори другого табору вирішили у кризу не ризикувати і суттєво знизили свою перевезення, через що опинилися в програші. Тому в цьому сезоні ми продовжимо дотримуватися агресивної політики, плануючи вийти в лідери за австрійськими курортам », - розповів Ілля Іткін.

Для втілення своїх планів у туркомпанії розроблено цілий ряд заходів, за допомогою яких вдасться утримати старих туристів і залучити нових. «По-перше, надання проживання на найпопулярніших курортах, по-друге, викуп місць у готелях на жорстких умовах на тривалий період, по-третє, наявність прямого перевезення, і організація супроводу. У цьому році в період високих дат у нас буде працювати по 50 гідів на кожну країну альпійської четвірки, а в решту часу по 35 осіб. До речі, з приводу плутанини з робочими візами у Франції, я вважаю, що найближчим часом ситуація буде вирішена », - пояснив експерт.

Також в туркомпанії запланована експансія в цілий ряд регіонів країни, серед яких варто особливо виділити Єкатеринбург, Ростов-на-Дону, Краснодар, Самару, Нижній Новгород і Казань. «З цих міст було прийнято рішення вперше підняти довгі ланцюжки в Верону. Польоти будуть виконувати російські авіакомпанії на Boeing-737. Це наш перший досвід, тому в минулому році як таких обсягів не було. Тим не менше, загальний приріст гірськолижного ринку разом з регіонами повинен скласти порядку 60%. При цьому вихід з регіонів повинен почати окупатися вже з наступного року. Що стосується стратегічних планів по регіонах, то в найближчому майбутньому буде розглядатися постановка 2 ланцюжків в кожну країну. До слова, ринок Єкатеринбурга вже готовий до постановки 2 ланцюжків, про це говорить успішний літній сезон по Італії », - запевнив присутніх журналістів пан Іткін.

Що стосується останніх тенденцій, то як зазначив Ілля Іткін, інтенсивність і глибина продажу гірськолижних турів у цьому році суттєво зросла порівняно з кризовим роком. Так, на момент 3-го жовтня кількість проданих турів по Австрії збільшилася на +57%, по Франції - на +63%, а по Австрії - на +256% (!) В порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому глибина продажів по гірськолижних турах вже досягає кінця березня. «Зокрема, в Австрію на 15 січня у нас вже викуплено 100 турів, на лютий - близько 50», - пояснив пан Іткін.
07 октября 2010, 21:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт