» Отдых » Новости туризма

Air France проведе 24-годинний страйк

    всего 84291 отеля

Air France проведе 24-годинний страйк

12 жовтня співробітники авіакомпанії Air France проведуть 24-годинний страйк на знак протесту проти пенсійної реформи, яка передбачає підвищення пенсійного віку для громадян Франції.

Як повідомляє Reuters, в заяві профспілок авіаперевізника міститься заклик максимально активно взяти участь у страйку. Як сильно страйк вплине на розклад рейсів, поки не відомо.

Відзначимо, що 12 жовтня страйкувати у Франції також мають намір залізничники і працівники енергетичного сектору.

Нагадаємо, з початку вересня у Франції пройшло вже три загальнонаціональні страйки, в яких брали участь по кілька мільйонів чоловік. 23 вересня повідомлялося, що через акції протесту у Франції не ходить кожен другий високошвидкісний потяг TGV. Метро в Парижі працювало на три чверті своїх можливостей, приміські поїзди RER також ходили з затримкою.

Між тим, влада не має наміру відмовлятися від пенсійної реформи. Нижня палата французького парламенту вже схвалила запропонований урядом проект, що передбачає підвищення пенсійного віку з 60 до 62 років.
07 октября 2010, 17:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт