» Отдых » Новости туризма

Тіна Канделакі розповіла, як у Росії треба розвивати туризм

    всего 84291 отеля

Тіна Канделакі розповіла, як у Росії треба розвивати туризм

Відсутність грамотного піару, нерозвинена інфраструктура і високі ціни - ось лише дещиця тих факторів, які стримують іноземних туристів перед поїздкою до Росії. Якщо уряду зможе вирішити ці проблеми, то країна отримає додаткові доходи від в'їзного туризму, переконана телеведуча Тіна Канделакі, яка підняла цю проблематику в своєму новому проекті «Альтернатіна» на радіостанції «Вести ФМ».

Обговоренню розвитку туризму в Росії Тіна Канделакі має намір присвятити уже третій випуск своєї щотижневої передачі, що виходить на «Вістях ФМ» по середах о 20. 15, пише газета «Московський комсомолець». У своєму блозі провідна опублікувала запис, в якій детально описала ситуацію, що склалася.

За її словами, в попередніх випусках їй і її гостям-експертам вдалося виявити дві складові проблеми припливу туристів, які лежать в інформаційному полі. В першу чергу - це недостатній піар Росії, націлений на потенційних туристів. По-друге, необхідність інформування про сервіси та надання самих сервісів (організація поїздок, транспорт, житло, харчування).

У зв'язку з цим Тіна Канделакі пропонує наступні шляхи рішення. На її думку, спочатку потрібно придумати туристичні слогани Росії, Москви і Санкт-Петербурга. Слідом за цим слід організувати регулярні (не рідше разу на півроку) прес-тури по найцікавішим місцях Росії для представників крупних зарубіжних турфірм, ЗМІ та іноземних блогерів. Також необхідно почати роботу з укладачами рейтингів привабливості різних країн і міст.

Нарешті, потрібно створити сайт на англійській і російській мовах, що буде розповідати про потенційно привабливих для туристів місцях в Росії, а також надавати сервісні послуги. «Що стосується вже існуючих сайтів про туризм в Росії на англійській мові, то вони, як правило, вирішують або сервісні завдання, або інформаційні. Повну картину побачити досить складно. Крім того, їх, як правило, роблять іноземці. Якихось важливих деталей, які знають жителі того чи іншого російського регіону, там немає; а, відповідно, прекрасні репортажі про Росію наших блогерів англомовний чоловік прочитати не в змозі », - вказує Тіна.

На її думку, ідеальним сайтом стане веб-сторінка з інформаційної та сервісними складовими. При цьому брати участь в її заповненні повинні самі туристи, які будуть викладати фото, відео та враження від своїх поїздок в Росію. Завершуючи свої роздуми, Тіна Канделакі пропонує всім своїм читачам взяти участь в обговоренні цієї теми.
07 октября 2010, 11:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт