» Отдых » Новости туризма

Бангкок вийшов у лідери по запитах російських туристів, які шукають авіаквитки

    всего 84291 отеля

Бангкок вийшов у лідери по запитах російських туристів, які шукають авіаквитки

Цієї зими столиця Таїланду стане найбільш популярним напрямком серед російських мандрівників - такі результати аналізу статистики, отриманої російською версією сайту Momondo. com. Вже зараз майже 9% (8,74%) пошуків авіарейсів на грудень 2010 року - січень 2011 року припадає на маршрути з різних міст Росії в Бангкок, розповіли кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в прес-службі «Momondo».

У трійці лідерів з пристойним відставанням знаходяться Мюнхен і Париж - на їх частку припадає 2,94% і 2,27% пошуків відповідно. Також в десятку популярних напрямків увійшли (у порядку убування популярності): 4) Прага, 5) Барселона, 6) Мілан, 7) Нью-Йорк, 8) Пхукет, 9) Відень, 10) Рим.

Цікавим є і той факт, що жителі Росії і, зокрема, Санкт-Петербурга все частіше розглядають Гельсінкі як відправний пункт для своєї подорожі - 2,3% користувачів російської версії Momondo шукали рейси з вильотом зі столиці Фінляндії на період зимових канікул. Більш високі показники - тільки у Москви і Санкт-Петербурга. Всього в процесі дослідження було проаналізовано 67169 пошукових запитів від користувачів з усієї країни.
07 октября 2010, 10:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт