» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель відкрився в ОАЕ

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель відкрився в ОАЕ

В еміраті Фуджейра ( ОАЕ ) відкрився новий готель групи Rotana - Nour Arjaan. Він призначений для сімейного відпочинку і для постояльців, що зупиняються в Фуджейрі на довгий час.

28-поверховий готель на 225 номерів розташований в п'яти хвилинах їзди від міжнародного аеропорту Фуджейра і в декількох хвилинах ходьби від пляжу. З вікон номерів відкривається вид на місто та води Оманської затоки, пишуть " Російські Емірати ".

У готелі три ресторани і кафе: Murjan Cafe & Restaurant, сервірують страви міжнародної кухні на сніданок, обід і вечерю ; кафе -бар Lobby Lounge в фойє готелю, що пропонує делікатесні легкі закуски, свіжі фруктові коктейлі та випічку, і ресторан Aquarius, розташований біля басейну , і пропонує закуски і салати. На даху будівлі розташований басейн. Також Nour Arjaan пропонує постояльцям фітнес - центр, парну, сауну та масаж. Двомісний номер в готелі обійдеться в суму близько $ 350 за ніч.
07 октября 2010, 11:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт