» Отдых » Новости туризма

У Китаї затримано двоє російських туристів за підозрою в крадіжці

    всего 84291 отеля

У Китаї затримано двоє російських туристів за підозрою в крадіжці

Тюремним арештом закінчилася поїздка в Китай для двох молодих туристів з Хабаровська. Група росіян з чотирьох туристів була затримана за підозрою в крадіжці годинника і прикрас на одній з вулиць прикордонного міста Фуюань. Представники місцевої влади не церемонилися з мандрівниками, і перепровадили їх у дільницю, а від туди в тюрму.

Як передає інформаційне агентство «Схід Медіа», групу туристів з чотирьох осіб затримали в місті Фуюань під час покупок. За твердженням господаря одного з магазинів туристи вкрали годинник і прикраси. Для встановлення факту злочину туристів відправили в поліцейську ділянку, де їх протримали 5 годин без пред'явлення звинувачень, потім примусили виплатити штраф у розмірі 5 тис. рублів кожного. Однак на цьому пригоди не закінчилися.

Двоє туристів так і не були випущені на свободу, їм було запропоновано підписати якісь документи на китайському, де не було переводу. Туристи, бажаючи швидше позбутися неприємної ситуації, підписали їх. В результаті без суду двоє молодих людей були направлені до місцевої в'язниці. Цікаво, що обратівшіть в консульство РФ, вони не отримали від чиновників зовнішньополітичного відомства ніякої допомоги. На даний момент друзі затриманих звернулися в міністерство закордонних Росії справ за допомогою, написали заяву, і попросили сприяння. Зараз молоді люди чекають від чиновників відповіді.
06 октября 2010, 12:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт