» Отдых » Новости туризма

РЖД відкрили єдину телефонну довідкову службу

    всего 84291 отеля

РЖД відкрили єдину телефонну довідкову службу

Російські залізниці запустили єдину телефонну довідкову службу. Поки вона обслуговує ряд регіонів центру країни, а через кілька місяців буде обробляти дзвінки з будь-якої точки Росії. Дзвінок в довідкову службу за номером 8-800-775-00-00 безкоштовний. До цих пір пасажири, яким потрібна якась інформація, дзвонили в місцеві довідкові окремих станцій, нагадує соб. кор Travel. ru.

Всього планується створення трьох call-центрів - у Москві, Ростові-на-Дону і Челябінську. Московський центр з серпня вже функціонував в тестовому режимі, а 1 жовтня відкрита офіційно. На нього переводять дзвінки за номерами довідкових московських, петербурзьких, нижегородського і ряду інших вокзалів центральних регіонів. Ростовський центр повинен почати роботу в листопаді, челябінський - в березні. Після цього на них будуть переводитися дзвінки по всьому довідковими телефонами РЖД. Одночасно на дзвінки відповідатимуть до 950 операторів.

Новий сервіс значно спростить отримання довідкової інформації пасажирами - їм не потрібно буде запам'ятовувати місцеві телефони, а лише один федеральний номер. У той же час у ряді випадків час очікування відповіді стане довшим: як відомо будь-якому дзвонять в call-центр крупної компанії, спочатку доводиться вислухати блок вступної інформації, який у РЖД займає близько хвилини, і лише потім дочекатися відповіді оператора.

Нова довідкова служба обслуговує як далеких, так і приміських пасажирів. Ще однією новацією стане сервіс автоматичної довідки: при бажанні пасажир зможе отримати відповідь від робота. Система розпізнавання голосу визначить названі пасажиром станції і дати поїздки, після чого він зможе отримати необхідну інформацію - зокрема, про розклад та наявність місць.
03 октября 2010, 23:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт