» Отдых » Новости туризма

Екскурсія закінчилася в кюветі

    всего 84291 отеля

Екскурсія закінчилася в кюветі

У Таїланді розбився автобус з російськими туристами, двоє знаходяться в госпіталі.

У неділю рано вранці в Таїланді автобус з російськими туристами потрапив у велике ДТП. Аварія сталася о 5:30 за місцевим часом на 116-му кілометрі дороги № 7, коли туристичний автобус прямував на екскурсію в місто Канчанабурі.

«Зараз поліція займається розслідуванням ДТП. Але за попередніми даними водій не впорався з керуванням на крутому повороті, автобус занесло, одним колесом він потрапив колесом, в результаті чого перекинувся. Після перевороту його по інерції протягло ще метрів 100. Лише дивом ніхто не загинув », - повідомив кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »представник посольства РФ в Таїланді. У результаті перевороту з 42 туристів, що знаходилися в автобусі, поранення і удари отримали 20 осіб. Всіх постраждалих доставили у дві лікарні в Паттайя: Bangkok Pattaya Hospital і Pattaya Memorial Hospital. Втім, більшість з них були виписані вже через пару годин.

Так, поки в госпіталі залишається 50-річний Олександр Конін з Костроми, який отримав поранення спини. Однак за даними лікарів його рана не представляє небезпеки для життя. Також у лікарні знаходиться Ірина Кравченко, яка була прооперована: вона сильно вдарилася обличчям і пошкодила ніс.

Відзначимо, що автобус належав місцевій туристичній фірмі «Jiraphaithoon» (Чірапхайтхун), яка на вулиці продавала екскурсії різним туристам, в тому числі - російськомовним, що приїхали по лінії різних московських туроператорів. Так, у постраждалому автобусі знаходилися туристи як з Росії, так і з України. Відомо також, що серед пасажирів автобуса було два туристи, що приїхали в Таїланд по лінії «Наталі Турс», проте вони не постраждали.
03 октября 2010, 19:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт