» Отдых » Новости туризма

Розроблена ультрасучасна пляжна намет

    всего 84291 отеля

Розроблена ультрасучасна пляжна намет

Британський дизайнер Емма Харріс представила концепт намету для серфінгістів. Ергономічний намет був створений спеціально для легковажних берегів Великобританії, але буде корисний любителям пляжів у всіх країнах світу.

Нова палатка створена з урахуванням екологічних норм і є прекрасною альтернативою традиційним пляжним тентом. Конструкція намету враховує закони аеродинаміки, завдяки чому вона витримує натиск навіть дуже сильного вітру. Крім того, вітер проходить через спеціальну трубу, приводячи в дію міні - турбіну. А тканина, з якої створена намет, протягом дня накопичує сонячну енергію. Енергія сонця та вітру допоможе відпочиваючим успішно заряджати мобільні телефони і MP3-плеєри і навіть охолоджувати напої, повідомляє Design Blog.

Намет ідеально підходить не лише як укриття від вітру, але і для проведення барбекю - вечірок або просто відпочинку на пляжі. В даний час вирішується питання про початок виробництва цього інноваційного вироби.
03 октября 2010, 19:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт