» Отдых » Новости туризма

У Росії подана заявка на семимільйонного закордонний паспорт нового покоління

    всего 84291 отеля

У Росії подана заявка на семимільйонного закордонний паспорт нового покоління

Федеральна міграційна служба Росії (ФМС) видає закордонні паспорти нового зразка з середини 2006 року. 24 вересня була подана семимільйонного заявка. За весь 2009 рік росіяни отримали близько 3 мільйонів біометричних закордонних паспортів, а з початку цього року - 2,5 мільйона.

Закордонні паспорти терміном дії десять років, які стали доступні російським мандрівникам з березня цього року, користуються великим попитом. З 2,55 мільйона заявок на біометричні закордонні паспорти, прийнятих за 2010 рік, 2,14 мільйона складають заявки на паспорти з терміном дії десять років.

Росія не планує повністю відмовлятися і від закордонних паспортів старого зразка. Очікується, що протягом нинішнього року буде видано близько 5 мільйонів закордонних паспортів усіх видів, повідомляє РІА "Новости".

У ФМС відзначають, що громадяни самі можуть вибирати, який тип закордонного паспорта їм потрібен. Разом з тим у наші дні у володарів паспортів нового покоління вже є переваги при проходженні кордону. Все частіше для них виділяються окремі коридори. Крім того, в світі тестується система автоматизованого контролю пасажирів: коли участь прикордонника не потрібно, а мандрівник перетинає кордон, лише докладаючи паспорт до прочитуючого пристрою. У Росії в тестовому режимі ця процедура буде можлива в 2011 році.
30 сентября 2010, 16:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт