» Отдых » Новости туризма

Пасажирам Домодєдово буде доступна мобільна реєстрація на рейси

    всего 84291 отеля

Пасажирам Домодєдово буде доступна мобільна реєстрація на рейси

Московський аеропорт Домодєдово встановив автомати, що дозволяють отримати паперовий посадковий талон пасажирам, які пройшли реєстрацію на рейс по мобільному телефону. Апарати знаходяться перед усіма лініями контролю безпеки. У Росії мобільна версія посадкового талону у вигляді штрихкоду на екрані телефону поки не дозволяє проходити цей контроль без паперового талону.

Автомати зчитують штрих-код з мобільного телефону пасажира, друкуючи паперовий посадковий талон. Це дозволяє пасажирам не звертатися на стійки реєстрації і не шукати комп'ютер з доступом в інтернет для онлайн-реєстрації. Передбачається, що цю послугу запропонують своїм пасажирам, зокрема, компанії British Airways, Air Berlin, Lufthansa, Austrian Airlines, bmi і Qatar Airways, вже застосовують її за кордоном. У майбутньому технологію планують впровадити та російські перевізники - "Сибір" (S7 Airlines) і "Трансаеро".

Серед іншого, паперовий посадковий талон дозволить пасажиру мати доказ скоєного польоту. Він може стати в нагоді для відновлення миль в програмах для часто літаючих пасажирів, а також для представлення в бухгалтерію звіту про відрядження.
30 сентября 2010, 15:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт