» Отдых » Новости туризма

Підйомник з підігрівом з'явився на зимовому курорті Кронплац

    всего 84291 отеля

Підйомник з підігрівом з'явився на зимовому курорті Кронплац

Нова канатна дорога на італійському гірськолижному курорті Кронплац (Kronplatz) замінить три колишніх підйомника. За допомогою канатки, що отримала назву Gipfelbahn, туристи пророблять весь шлях на гору Кронплац (План-де-Коронес) висотою 2275 метрів. У кожну кабінку, обладнану підігріваються сидіннями, вміщається 10 чоловік.

Завдяки появі нової дороги тепер на гору за годину може підніматися до 3000 чоловік, пише OnTheSnow. Надалі на станції Olang/Gassl почнуть роботу офіс по продажах скі-пасів і ресторани, а на трасі Seewiese з'явиться нова система штучного засніження.

Кронплац відкриє цьогорічний сезон катання 27 листопада. До 23 грудня одноденний скі-пас можна купити зі знижкою за ціною 34 євро (замість звичайної вартості в 42 євро).

Кронплац - одна з найзручніших і продуманих зон катання в Доломітових Альпах з перепадом висот в 1370 метрів і максимальною висотою в 2275 метрів. Цей величезний сніжний пагорб неначе спеціально створений для гірськолижників і сноубордистів.

Кронплац складається з безлічі невеликих курортів: Оланг (Olang), рейши (Reisciach), Санкт-Лоренцен (St. Lorenzen), Сан-Віджіліо (St. Vigilio), або Санкт-Віхіль, а також середньовічне містечко Брунек (Brunek). Лижний сезон тут триває до кінця квітня.
30 сентября 2010, 15:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт