» Отдых » Новости туризма

Туристам повідомили дати дубайського фестивалів наступного року

    всего 84291 отеля

Туристам повідомили дати дубайського фестивалів наступного року

Компанія Dubai Events and Promotions Establishment (DEPE), що є головним організатором Дубайського торгового фестивалю (Dubai Shopping Festival, DSF) і Дубайського фестивалю «Літні сюрпризи» (Dubai Summer Surprises, DSS) оголосила дати їх проведення на 2011 рік.

  За інформацією DEPE, Дубайський торговельний фестиваль і Дубайський фестиваль «Літні сюрпризи», які є одними з найбільш очікуваних і популярних подій в Арабських Еміратах не тільки серед жителів країни, але і серед туристів, будуть проведені з 20 січня по 20 лютого 2011 року та з 22 червня по 31 липня 2011 відповідно.

Як підкреслили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в Московському офісі ДТКМ, Керівництво DEPE вважає, що оголошення дат та тривалості фестивалів дозволить резидентам, регіональним і міжнародним туристам, а також туристичним операторам добре і в повній мірі підготуватися до цих значним подіям, розробивши привабливі пропозиції і тури.

При виборі часу для DSF і DSS враховувалися такі фактори, як місцеві та регіональні шкільні канікули, місяць священного мусульманського посту Рамадан і піки туристичних сезонів.
30 сентября 2010, 15:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт