» Отдых » Новости туризма

У Таїланді пограбували туристку з Росії

    всего 84291 отеля

У Таїланді пограбували туристку з Росії

У поліцію Шалонга (острів Пхукет) із заявою звернулася 23-річна російська туристка Валерія Вербицька, яка повідомила, що в понеділок вона стала жертвою пограбування. Все відбулося на пляжі Карона серед білого дня. О 11 годині ранку, коли росіянка прогулювалася в околицях рятувальної вежі, два мотоцикліста, під'їхавши до неї на повному ходу, вирвали сумку. Сидить на задньому сидінні чоловік, зіскочивши з мотоцикла, зірвав сумку у неї з плеча, миттєво застрибнув назад, і обидва стрімко зникли в придорожній пил. Таку картину пограбування російська туристка представила поліцейським. У сумці знаходилися гроші (всього 400 батів) і цифрова відеокамера.

Валерія Вербицька прибула на Пхукет 25 вересня, зупинилася в курортному готелі «Sugar Palm Resort» (Ката) де зареєструвалася до 7 жовтня. За описом Валерії, на мотоциклі марки «Honda Click» грабіжники рвонули в напрямку Патонга, повідомляє «Phuketwan».

Придорожні околиці Карона вже ставали сценою кримінальних злочинів. Раніше в цьому ж році від рук озброєного грабіжника постраждала шведська туристка. Під час нападу, жінка позбулася сумки і на додачу отримала ножове поранення в області зап'ястя.
28 сентября 2010, 12:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт