» Отдых » Новости туризма

З жовтня фінське консульство в Петрозаводську вводить електронну візову анкету

    всего 84291 отеля

З жовтня фінське консульство в Петрозаводську вводить електронну візову анкету

Слідом за іншими фінськими дипмісіями, консульство Фінляндії в Петрозаводську вводить онлайн-заповнення анкет. У зв'язку з цим візову заяву доведеться заповнювати тільки латинськими літерами. Крім того, в столиці Карелії, буде можна записатися для подачі заяв на візу через інтернет. Електронна черга вже доступна претендентам з Москви і Києва.

Онлайн-анкета буде доступна туристам з Карелії починаючи з 8 жовтня 2010 року. Заяву необхідно роздрукувати, підписати і подати в звичайному порядку в консульство разом з фотографією і іншими необхідними документами. Разом із заявою роздруковується сторінка зі штрих-кодами, яка прискорює процес розгляду паперів.

З 11 жовтня консульство Фінляндії зобов'язує всі турфірми Петрозаводська заповнювати візові анкети в електронному вигляді. Приватним особам поки залишено право вибору, але консульство все ж настійно рекомендує приносити анкету, заповнену через інтернет.

Електронна запис на співбесіду в консульство також відкриється з п'ятниці 8 жовтня, а записатися можна буде вже на понеділок 11 жовтня. Однак резервувати час подачі заяв на візу можна тільки на період з 9. 00 до 12. 00 у робочі дні. Сам же візовий відділ в Петрозаводську працює в будні з 9. 00 до 12. 00 та з 13. 00 до 15. 45.

Попередній запис буде вестися тільки через спеціальну форму на сайті, але не по телефону або електронній пошті, підкреслюють в консульстві. Подати заяву за візу можна також в колишньому порядку, без попереднього запису.
28 сентября 2010, 11:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт