» Отдых » Новости туризма

Новий готель у Дубаї присвячений середньовічному мандрівникові

    всего 84291 отеля

Новий готель у Дубаї присвячений середньовічному мандрівникові

У жовтні в Дубаї відкриється новий готель Ibn Battuta Gate, що знаходиться під управлінням Movenpick Hotels & Resorts. Він отримав ім'я середньовічного арабського мандрівника Ібн Батути.

Будівля готелю, вибудуване в марокканському стилі, знаходиться в центрі "нового Дубая", що порадує як шопоголіків, так і любителів пляжного відпочинку, повідомляє ДТКМ-Москва.

Готель пропонує 396 "марокканських" номерів і 156 апартаментів з обслуговуванням, оформлених в традиціях африканських, азіатських, близькосхідних і південноєвропейських країн, які відвідував знаменитий арабський мандрівник XIV століття Ібн Баттута. Три поверхи виділені для подорожуючих бізнесменів і мають окрему стійку реєстрації і затишні вітальні.

Віддаючи данину життя знаменитого мандрівника, ресторани готелю фокусуються на кухні тих країн, через які колись проходили маршрути Ібн Батутти. Середземноморський ресторан працює цілий день і має відкриту кухню, а індійський ресторан пропонує екзотичні страви. Є також італійський і китайський ресторани, а кондитерська запропонує гостям свіжий хліб і солодощі.

З нагоди відкриття в період з 1 жовтня по 15 грудня готель пропонує промо-акцію: сплативши дві ночі, зупинитися можна на три. Крім того, до жовтня 2011 року всі гості Ibn Battuta Gate зможуть безкоштовно відвідувати приватний пляж Oceana Beach Club, який розташований на острові Palm Jumeirah.
28 сентября 2010, 10:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт