» Отдых » Новости туризма

Кількість невиїзних туристів в цьому році збільшилася на чверть

    всего 84291 отеля

Кількість невиїзних туристів в цьому році збільшилася на чверть

Кількість туристів Свердловської області, яким судові пристави за борги заборонили виїзд закордон, збільшилася цього року на 25%, досягнувши 5. 2 тис осіб.

Як повідомила Олена Сидорова, начальник відділу організації виконавчого провадження УФССП по Свердловській області, сумарна заборгованість « невиїзних » туристів зросла у п'ять разів - до 5 млрд. рублів. За її словами, левову частку становлять прострочені зобов'язання по кредитах. Чиновник навела приклад, коли боржник, який не мав у власності жодного майна і був безробітним, не зміг вилетіти на лікування в Карлові Вари через борг в 400 тис. рублів по аліментах.

Дізнатися про обмеження можна на сайті Служби судових приставів « Ми рекомендуємо за два тижні звернутися в Службу судових приставів, щоб дізнатися про те, накладені чи обмеження чи ні. Процедура зняття заборони на виїзд за кордон займає до двох тижнів », - додала Олена Сидорова.
28 сентября 2010, 11:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт