» Отдых » Новости туризма

Зростання російського турпотоку на Хайнань - близько 80 %

    всего 84291 отеля

Зростання російського турпотоку на Хайнань - близько 80 %

Все більше російських туристів приїжджає на китайський курортний острів Хайнань. Причиною зростання турпотоку є полегшення правил в'їзду, а також збільшення числа чартерів.

З весни нинішнього року були відкриті чартерні рейси на Хайнань з Хабаровська, Іркутська, Красноярська, Новосибірська та Кемерово. Завдяки цьому вже до вересня поточного року турпотік з Росії досяг 90 тисяч осіб, що на 78,5% перевищує аналогічні показники минулого року. За весь 2009 році курорт прийняв в цілому більше 77 тисяч російських туристів. З жовтня очікується новий наплив гостей у зв'язку із запуском чартерів з Владивостока, Сургута і Омська.

Хайнань - один з кращих курортних районів в Східній Азії. За тропічний клімат і місце розташування на одній широті з Гавайськими островами Хайнань називають східними Гаваями. Острів також славиться високоякісним сервісом, найчистішим морем і прекрасними пляжами.
28 сентября 2010, 13:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт