» Отдых » Новости туризма

Російські туристи люблять поєднувати відпочинок із лікуванням

    всего 84291 отеля

Російські туристи люблять поєднувати відпочинок із лікуванням

Лікування в російських санаторіях залишається одним з найпопулярніших видів відпочинку наших туристів. Яскравим прикладом служать Кавказькі Мінеральні води: незважаючи на періодичні хвилювання в регіоні, завантаження санаторіїв в сезон тут досягає 98%. Успіх курорту пов'язаний з хорошим позиціюванням, і турпотік складно зупинити навіть недоліком сервісу.

Розвитку галузі перешкоджає хіба що процес реалізації путівок, вважає президент Російського союзу туріндустрії Сергій Шпилько. На його думку, менеджери турфірм часто не володіють достатньою кваліфікацією для того, щоб надати туристам повну інформацію. А наші мандрівники, що збираються в санаторії на відпочинок і лікування, потребують детальних відомостях не тільки про місце відпочинку та його номерному фонді, але і про всі процедури, а також про протипоказання.

При цьому якщо турист спробує отримати інформацію рекомендаційного характеру у лікаря, то зіткнеться з іншою проблемою - російські доктора, як правило, не знайомі з санаторно-курортною базою Росії.

Рідкісні туристичні компанії співпрацюють з медичними центрами та лікарями в приватному порядку. Тому, на думку фахівців галузі, необхідно централізоване регулювання питання по відправці туристів на російські лікувально-оздоровчі курорти.

На воркшоп Spa-Expo-2010 досвідом розвитку сфери оздоровчого туризму поділилася представник туристичного офісу Угорщини в Росії Андреа Сегеди. Вона вважає, що для початку російської галузі необхідно розібратися в термінології: досить сказати, що в кожній країні слово "spa" розуміють по-своєму. Суттєво допоможе вирішити проблему і створення консультаційних центрів, які в повному обсязі зможуть пояснювати туристам, в яке санаторно-курортний заклад їм слід звернутися для вирішення тих чи інших медичних проблем.
23 сентября 2010, 09:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт