» Отдых » Новости туризма

Туристи стали рідше приїжджати в Сербію

    всего 84291 отеля

Туристи стали рідше приїжджати в Сербію

У нинішньому році світова туріндустрія відзначає підйом, при цьому багато країн фіксують рекордне зростання турпотоку. Проте Сербія в це число не входить: у період з січня по липень туристи здійснили тут 3,5 мільйона ночівель, що на 13-15% менше в порівнянні з минулим роком.

Як пояснюють експерти, туризм Сербії в основному залежить від місцевих мандрівників, а вони все ще відчувають наслідки економічної кризи. Зокрема, з січня по липень поточного року число туристичних ночівель громадян Сербії досягло 2,79 мільйона, і це на 15% менше відносно 2009 року. А кількість ночівель іноземних туристів скоротилося на 13%, до 780 927, повідомляє Турпром.

Тим не менше навіть у минулому, кризовому році Росія показала зростання турпотоку: в Сербію з нашої країни тоді приїхало 17 000 туристів, що перевищує показники 2008 року на 10%. За результатами нинішнього року Сербія очікує таких же результатів. Для поїздок сюди строком до 30 днів громадянам Росії віза не потрібна. Термін дії закордонного паспорта повинен становити не менше 1 місяця з моменту закінчення поїздки.
22 сентября 2010, 11:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт