» Отдых » Новости туризма

Фестиваль пива проходить у Белграді

    всего 84291 отеля

Фестиваль пива проходить у Белграді

У сербській столиці, Белграді розпочався фестиваль пива Belgrade Beer Fest, який є одним з найбільш відвідуваних подібних заходів в Південно-Східній Європі. До прикладу, у 2009 році протягом п'яти днів на ньому побували понад півмільйона любителів музики і пива.

Фестиваль приваблює не тільки сербів, а й гостей із зарубіжних країн. Їх увазі пропонується багата музична та розважальна програма, а також широкий вибір пивних брендів.

У цьому році відвідувачів чекають дегустації 45 сортів напою, що на 15 різновидів більше в порівнянні з минулим роком. Примітно, що для кожного сорту пива, за словами виробників, існує своя оптимальна температура охолодження. Так, Pilsner прийнято подавати при температурі 0 ° C, а для Lagers буде достатньо від 5 ° C до 9 ° C.

Щовечора і кожну ніч гостей розважатимуть не лише популярні балканські виконавці, але й зірки світового рівня. Зокрема, серед виступаючих - італійський діджей Бенні Бенассі. Він записує хіти для світової dance-сцени. У лютому 2008 року його хіт "Bring the Noise" виграв Греммі за кращий танцювальний ремікс.

Фестиваль триватиме до 22 серпня. Вхід на заходи - вільний, говориться в прес-релізі.
19 августа 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт