» Отдых » Новости туризма

Виставка Отдих/Leisure-2010 проходить в Москві

    всего 84291 отеля

Виставка Отдих/Leisure-2010 проходить в Москві

У Москві відкрилася XVI міжнародна туристична виставка " Отдих/Leisure-2010 ". У її роботі беруть участь провідні туроператори, адміністрації російських регіонів і національні офіси з туризму багатьох країн.

Як повідомляє РІА "Новости ", на виставці представлені більше тисячі компаній із 110 країн світу. Сейшельські острови, Нікарагуа, Панама і Білорусія беруть участь у виставці вперше. Розширили свою присутність і російські регіони: свої туристичні можливості продемонструють Володимирська область, Кабардино-Балкарська Республіка, Нижегородська область, Республіка Татарстан та інші.

Виставка орієнтована в першу чергу на професіоналів турбізнесу. Однак в останній день її роботи - 24 вересня - відвідати виставку зможе будь-хто. Для відвідувачів " Відпочинок/Leisure " є унікальним майданчиком, на якій можна отримати максимально повну і достовірну інформацію про нові напрямки відпочинку, готелях, курортах і туристичних послугах.
22 сентября 2010, 11:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт