» Отдых » Новости туризма

Фінські готелі залишаються самими недорогими в Північній Європі

    всего 84291 отеля

Фінські готелі залишаються самими недорогими в Північній Європі

Вартість проживання в готелях Гельсінкі в нинішньому році зросла лише на 2% в порівнянні з цінами 2009 року - проте це нижче цін 2008 року. Крім того, за даними сайту Hotels. com, серед інших держав Північної Європи Фінляндія продовжує залишатися країною з самим недорогим розміщенням.

Зараз ніч в готелі фінської столиці обходиться в середньому в 103 євро, тоді як в Стокгольмі і Осло - в 110 і 119 євро відповідно. За інформацією STOP in Finland, в самій Фінляндії швидше всього ростуть ціни на номери в готелях Тампере і Куопіо ( близько 8 % за останній рік ). А в Ювяскюля і Турку ціни на проживання знижуються.

Нагадаємо, за результатами проведеного два роки тому дослідження найдорожчими готелями серед країн Північної Європи були визнані місця розміщення Норвегії. Фінляндія за рівнем цін на номери в готелях зайняла лише восьме місце.

Цікаво, що тоді, в 2008 році, середня вартість проживання в готелі фінської столиці становила 117 євро, і це було вище, ніж в цілому по країні (113 євро ).
21 сентября 2010, 18:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт