» Отдых » Новости туризма

Великобританія планує брати все більше туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Великобританія планує брати все більше туристів з Росії

До 2014 року Британія очікує 24%-ного зростання турпотоку з Росії - до 250 тисяч осіб на рік. З Індії приїде на 29% більше туристів, з Бразилії - на 32%. А рекордні результати, імовірно, покаже Китай: число туристів має зрости на 100 тисяч осіб (+90%).

У 2009 році Британію відвідало 137 000 російських туристів: це на 43% менше, ніж у попередньому році. Однак в період з січня по червень 2010 року спостерігається зростання в 25,9% (53,4 тисячі чоловік). Це прекрасні показники, особливо на тлі того, що загальний турпотік в країну за цей час впав на 4%.

І хоча більшість гостей Великобританії як і раніше будуть становити мандрівники з Європи та Північної Америки, ці ринки не є такими ж швидкозростаючими, як Росія чи Китай. Такі прогнози озвучив національний туристичний офіс VisitBritain. Його аналітики відзначають, що американські туристи прагнуть розширювати географію своїх подорожей, а тому будуть все більше уваги приділяти екзотичним напрямкам і все менше - Великобританії. У 2009 році американців сюди приїхало на 1,2 мільйона менше, ніж у рекордному 2000-му, повідомляє BBC News. Інше пояснення цієї тенденції полягає в невигідному для американців курсі фунта стерлінгів до долара.

У свою чергу інтерес громадян Росії до Великобританії зростає за рахунок зниження курсу фунта до рубля (з липня 2009 року по липень 2010 року британська валюта подешевшала на 13%).

Для подальшого просування країни її туристичний офіс активно використовує майбутні Олімпійські ігри в Лондоні. Крім того, в рекламну кампанію було запущено новий слоган You are invited ("Ви запрошені").

Разом з тим британське консульство - в лідерах по відмовах у візі: це кількість тут стабільно тримається на рівні 9% від числа поданих анкет, що є дуже високим показником. Наприклад, Угорщина, Греція, Італія, Латвія, Литва, Норвегія, Польща, Словенія, Фінляндія та Естонія відмовляють туристам з Росії у видачі туристичних віз приблизно в 1% випадків. А візу в США не отримують 5% заявників.
14 сентября 2010, 13:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт