» Отдых » Новости туризма

Для американського музею Далі побудували будинок - фортеця

    всего 84291 отеля

Для американського музею Далі побудували будинок - фортеця

Нова будівля музею Сальвадора Далі, що будується в Сент - Пітерсберзі ( штат Флорида ), порівнюють з Форт - Ноксом. " Це справжня фортеця ", - описує своє творіння архітектор Ян Веймут. Більшу частину будівлі покриває скло, яке, тим не менш, є ураганоустойчівим.

Роботи Далі будуть розміщені на другому і третьому поверхах - на 10 метрів вище штормовий хвилі урагану категорії 5. А сама будівля покликане протистояти вітрам. Його стіни мають товщину 45 сантиметрів, дах покритий 30-сантиметровим шаром бетону, повідомляє USA Today.

У разі якщо великі скляні вікна музею все ж будуть розбиті штормовим вітром, твори мистецтва не постраждають від бурі. Спеціальні антіураганний двері захистять галереї.

Ян Веймут реконструював і перетворив на надійну фортецю будівля колишнього складу, в якому з 1982 року розміщувалася колекція творів мистецтва. Сам новий музей Далі володіє самим великим зібранням робіт художника за межами його рідної Іспанії. Відкриється він 11 січня 2011 року.
14 сентября 2010, 12:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт