» Отдых » Новости туризма

Ціни на нерухомість у Парижі досягли історичного максимуму

    всего 84291 отеля

Ціни на нерухомість у Парижі досягли історичного максимуму

Ціни на паризьку нерухомість досягли історичного максимуму. За останній рік середня вартість квадратного метра у французькій столиці збільшилася на 7,8 відсотка і становить 6680 євро. Про це повідомляє портал Property Wire з посиланням на Асоціацію паризьких нотаріусів.

Попередній рекорд вартості квадратного метра житла в столиці Франції (6620 євро) був зафіксований в останньому кварталі 2008 року. На думку аналітиків, причиною зростання стали низькі процентні ставки за іпотечними кредитами, що призвело до дефіциту пропозиції. За прогнозами експертів, за підсумками 2010 року зростання цін на нерухомість в місті може скласти 10 відсотків.

Найдорожчим районом Парижа є зараз шостий квартал, де середні ціни склали 9900 євро за квадратний метр. На другому і третьому місцях опинилися сьомий і четвертий квартали, де вартість "квадрата" складає 9730 і 9560 євро відповідно. Найдорожчі апартаменти продаються в Сен Жермен де Пре (12,4 тисячі євро за квадратний метр).

Найбільше зростання цін зафіксоване у другому районі, де за останні 12 місяців ціни зросли на 19,3 відсотка. Найдешевше житло в Парижі знаходиться в дев'ятнадцятому районі (5340 євро за "квадрат").
14 сентября 2010, 10:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт