» Отдых » Новости туризма

Кращі готелі світу від Conde Nast Traveller

    всего 84291 отеля

Кращі готелі світу від Conde Nast Traveller

Читачі Conde Nast Traveller допомогли виданню скласти список кращих готелів. Кращим готелем для відпочинку в категорії "Європа, Мала Азія і Російська Федерація" мандрівники назвали Splendido в італійському місті Портофіно. А петербурзький готель "Асторія" опинився на восьмому місці у цьому списку, повідомляє Hotels. su.

У категорії "Кращі готелі для відпочинку в Америці та на Карибських островах" лідером стала готель Jalousie Plantation на острові Сент-Люсія. Кращим у Південнотихоокеанського регіоні та Австралії був названий розташований недалеко від знаменитого масиву Улуру австралійський готель Sails in the Desert (Юлара). Oberoi Udaivilās в індійському Удайпур визнана кращою готелем Азії та Індостану, а в категорії " Близький Схід, Африка і острови Індійського океану " переможцем став готель Jack's Camp (Ботсвана ). Кращим бізнес -готелем названий Peninsula Hong Kong в Гонконзі.

В окрему категорію були виділені " Готелі для відпочинку у Великобританії ". Тут лідером визнаний лондонський Mandarin Oriental Hyde Park, а кращим бізнес -готелем Великобританії названий Dorchester, також розташований в Лондоні.
14 сентября 2010, 11:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт