» Отдых » Новости туризма

Російські туристи навчилися обходитися без турфірм

    всего 84291 отеля

Російські туристи навчилися обходитися без турфірм

Протягом останніх років російські туристи все частіше організовують свій відпочинок самостійно. За результатами минулорічного дослідження холдингу "Ромир" з'ясувалося, що 71% росіян не користується послугами турфірм. У нинішньому році ця тенденція продовжилася.

У 2010 році аналогічного опитування поки не проводилося, але дані туроператорів і представників онлайн-сервісів свідчать про те ж. Так, найбільший пошуковик авіаквитків Skyscanner відзначає зростаючу самостійність росіян в організації відпочинку, повідомляє Rata-News.

Трафік російської версії сайту за період з лютого по липень виріс на 138%. При цьому майже 60% запитів припадає на рейси в зарубіжні країни.

Зростання онлайн-бронювань не пов'язаний із сезонним фактором: росіяни активно подорожують протягом усього року. Одночасно з авіаквитками, зростає попит і на бронювання готелів. І якщо в Туреччину люди, як і колись, купують турпакети, то такі країни, як Греція, Чорногорія, Іспанія, Італія та багато інших, приймають все більше самостійних туристів.

Наприклад, за даними Австрійського представництва по туризму в Москві, якщо в 2004 році 90% турпутівок в Австрію купувалося в операторів, а самостійно - лише 10%, то в минулому році останній показник досяг 50%.
03 сентября 2010, 11:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт